Mijn factuur
In onze praktijk willen we zoveel mogelijk tijd besteden aan onze patiënten. Daarom hebben wij het versturen en innen van rekeningen overgedragen aan Infomedics, een gespecialiseerd bedrijf dat het facturatieproces voor vele zorgaanbieders zoals wij als Tandprothetische Praktijk verzorgt. U ontvangt dus niet van ons maar van Infomedics de factuur van uw behandeling.

Facturatie via Infomedics
Bent u aanvullend verzekerd voor tandartskosten? Dan ontvangt u van Infomedics alleen een eventuele restfactuur voor het bedrag dat niet door uw verzekeraar wordt vergoed. U hoeft de rekening dus niet eerst zelf te betalen en deze dan te declareren bij uw zorgverzekeraar.

Snel en eenvoudig betalen met iDEAL
Indien uw e-mailadres en 06-nummer bij ons bekend zijn, ontvangt u uw rekening van Infomedics  per e-mail. Gemakkelijk voor u omdat u direct via iDEAL kunt betalen. Wanneer u uw rekening eerst wilt inzien, is dit uiteraard ook mogelijk. Vanwege veiligheidsredenen vindt er dan eerst een postcode check plaats. Via het Zorgportaal van Infomedics heeft u inzicht in al uw rekeningen en persoonlijke gegevens.
Ontvangt u uw rekening en betaald u deze liever in de praktijk, ook dit is mogelijk.

Vragen over uw factuur?
Heeft u vragen over uw rekening die u hier niet beantwoord vindt? Ga dan naar www.infomedics.nl of bel met Infomedics via 036-2031900.
Uiteraard kunt u ook bij onze baliemedewerkster terecht voor uw vragen.